Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα 5 Καλύτερα Βιβλία που Διάβασα το 2017

Καλή χρονιά να έχετε με υγεία και χαρά! Παρακάτω μπορείτε να πληροφορηθείτε για πέντε από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα το 2017!

Το Αυτό

Πρόκειται για το επικών διαστάσεων μυθιστόρημα τρόμου και μυστηρίου του Stephen King, και είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο που έχει γράψει. Από τις πρώτες κιόλας σελίδες του σου εξάπτει την περιέργεια για το τι είναι Το Αυτό, και το μυστήριο διατηρείται για το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου. Η ιστορία πηγαίνει μπρος-πίσω στον χρόνο, με διαφορετικούς αφηγητές σε κάθε κεφάλαιο, και σε κάνει να γυρνάς την μια σελίδα μετά την άλλη, ακόμα και αργά την νύχτα.

Συγγραφέας: Stephen King

Είδος: Τρόμος και Μυστήριο

Αρ. Σελίδων: 1.800

Νοσφεράτου

Άλλο ένα επικών διαστάσεων μυθιστόρημα που συνδυάζει τρόμο και μυστήριο, από τον Joe Hill, γιο του Stephen King. Περιέχει πολλή δράση αλλά όχι τόσο πολύ μυστήριο, πέρα από τις αρχικές σελίδες. Ανταγωνίζεται ισάξια το Αυτό, αλλά υποτάσσεται στην ανωτερότητά του.

Συγγραφέας: Joe Hill

Είδος: Τρόμος και Μυστήριο

Αρ. Σελίδων: 700

Τα Βουνά της Τρέλας

Πρόκειται για μια επική νουβέλα κοσμικού τρόμου, του αρχηγέτη του είδους, H. P. Lovecraft. Οι επικές περιγραφές των όσων βρίσκει μία εξερευνητική ομάδα στην αφιλόξενη, αχαρτογράφητη, και μυστήρια Ανταρκτική της δεκαετίας του 30, προσφέρουν μια εμπειρία αντάξια των περιπετειών του Jules Verne. Αν πρόκειται να διαβάσετε μόνο ένα βιβλίο από την παρούσα λίστα, διαβάστε αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερη δημοσίευσή μου στο ιστολόγιο:

https://www.koiladatisgnosis.gr/logotechnia/%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ba%cf%84%ce%b9/

Συγγραφέας: H. P. Lovecraft

Είδος: Κοσμικός Τρόμος

Αρ. Σελίδων: 150

Το Όνομα του Ανέμου

Το Όνομα του Ανέμου του Patric Rothfuss είναι απαραίτητο ανάγνωσμα για όλους τους φίλους της ηρωικής και επικής φαντασίας. Είναι από τα λίγα βιβλία τα οποία διαβάζεις μόνο και μόνο για να γευτείς την χαρά της ροής του ακραιφούς λόγου του συγγραφέα, χωρίς να σε ενδιαφέρει και τόσο η ιστορία, οι χαρακτήρες, ή η ατμόσφαιρα. Είναι το πρώτο της Τριλογίας The Kingkiller Chronicles, με το δεύτερο να κυκλοφορεί στα Ελληνικά σε δύο τόμους, ενώ το τρίτο δεν έχει εκδοθεί ακόμη στα Αγγλικά.

Συγγραφέας: Patric Rothfuss

Είδος: Ηρωική και Επική Φαντασία

Αρ. Σελίδων: 856

Ιωάννης Άγγελος

Θα περιμένατε ένας Φιλανδός να γράψει το 1952 ένα ιστορικό μυθιστόρημα για την Πτώση της Κωνσταντινούπολης το 1453; Κι όμως, ο Mika Waltari, ένας από τους μεγαλύτερους Φιλανδούς συγγραφείς, παρέδωσε μια καταπληκτική εκδοχή του τι έγινε εκείνες τις μέρες λες και ήταν ο ίδιος εκεί. Το βιβλίο αυτό έχει βρει την θέση του στον χρόνο· δικαιούται να βρει την θέση του και στην βιβλιοθήκη σου.

Συγγραφέας: Mika Waltari

Είδος: Ιστορικό Μυθιστόρημα

Αρ. Σελίδων: 506

 

Επίμετρο

Ελπίζω το 2018 να σας βρει παρέα με ακόμα περισσότερα βιβλία από το 2017!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.